Här är hela gänget hos Iveco Helsingborg som utsetts till årets återförsäljare i Sverige.   Här är hela gänget hos Iveco Helsingborg som utsetts till årets återförsäljare i Sverige.

IVECO Helsingborg är Årets Återförsäljare

IVECO Sweden AB har utsett årets främsta och bästa prestationer i sitt nätverk under 2021. Till Årets Återförsäljare i Sverige belönas Iveco Helsingborg.

Iveco Sweden AB:s försäljningsdirektör Anders Nilsson, säger att med ett fantastiskt driv och engagemang har Iveco Helsingborg utvecklat hela verksamheten i en rasande fart.
– Tack vare ett fantastiskt kundbemötande och service har man etablerat sig som en av de stora återförsäljarna i regionen. Dessutom gjorde Iveco:s personal en synnerligen storartad insats mitt i natten i somras i samband med branden i grannfastigheten som räddade både vår anläggning och kundernas transportbilar, säger Anders Nilsson och tillägger att detta har gjorts under en osäker tid mitt under en pandemi.

Iveco har även gjort en storsatsning i Göteborg under det gångna året och det har snabbt blivit en succé. Utmärkelsen ”Årets Prestation” tilldelas därför Transportbilscenter i Göteborg som på endast sex månader med sin full-serviceanläggning visat att man kommer bli pålitlig Iveco-partner i södra delen under lång tid framöver tillsammans med Iveco Göteborg i norra delen av staden.

Till Årets säljare har Marcus Torin utsetts för tredje året i rad och gör alltså ”hattrick”.

Iveco presenterade under det gånga året den senaste nya versionen av Daily med egenskaper som ska göra fordonet till en verklig partner att samarbeta med för att skapa ett framgångsrikt företag.

Om artikeln

Publicerad: 2022-04-04 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Åkeri Årets Återförsäljare Årets Säljare Daily Iveco transportbil Vägtransport