Ännu ser det hoppfullt ut att kunna arrangera årets Bilsport Performance & Custom Motor Show som en fysisk mässa. Foto: Magnus Karlsson, Bilsport Classic Ännu ser det hoppfullt ut att kunna arrangera årets Bilsport Performance & Custom Motor Show som en fysisk mässa. Foto: Magnus Karlsson, Bilsport Classic

Arrangören hoppfull inför påskens motormässa

"Ser ljust ut"

Efter två års pandemi med restriktioner ser det äntligen ljusare ut inför årets upplaga av Motormässan. Teamet bakom mässan jobbar just nu intensivt med förberedelserna för att kunna genomföra mässan ”som vanligt”.

– Jag är oerhört hoppfull om att vi nu äntligen ska kunna genomföra en ”normal” påsk för oss motorentusiaster, säger eventchef Daniel Lindstedt.

Med anledning av de nya direktiven från regeringen där de flesta restriktioner (sannolikt) kommer att börja avvecklas från den 9 februari vågar arrangören nu tro på att genomförande av mässan i påsk.
– Det är klart att mycket kan hända fram till i påsk. Men de signaler och information vi får från berörda myndigheter är långt mer positiva än det vi fått tidigare. Vi följer utvecklingen noggrant och diskuterar många olika lösningar för att möta eventuella restriktioner som skulle kunna ligga kvar i påsk.

Projektledaren Hans-Ove ”Hasse” Boberg jobbar just nu dag och natt för att se till att det åter blir en oförglömlig motorshow på Elmia i Jönköping under påsk.
– Aldrig tidigare har vi sett ett sådant stort intresse av att vara med på mässan med sitt fordon! Det är ungefär dubbelt så många anmälda fordon till årets mässa jämfört med tidigare. Och det är fantastiskt kul samtidigt som det kommer bli en svår utmaning att få med så många fantastiska fordon som möjligt, säger Hasse.

Samtliga fyra mässhallar ska åter fyllas med sevärda motorfordon tillsammans med en ny Action Arena utomhus som genomförs tillsammans med Mantorp Park.
– Det kommer finnas något för alla att ta del av i våra fyra mässhallar. Allt från nostalgiskt, motorsport, lastbilar till styling, tuning och jänk. Och självklart även motorcyklar, roddar och mopeder med!, fyller Hasse på med.

– Den nya utomhusarenan ger oss också en ny möjlighet till att skapa en än mer spektakulär show både dagtid men även under Påsksladden på Påskaftonskvällen! Detta vill man inte missa!, avslutar Hasse.

Om artikeln

Publicerad: 2022-02-03 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Motormässan Utställningar