Kuehne+Nagel etablerar kontor i Örnsköldsvik

Kuehne+Nagel etablerar kontor i Örnsköldsvik och stärker därmed sin närvaro i norra Sverige. Som ett led i att stärka företagets närvaro i regionen står det nu klart att Kuehne+Nagel, ett av världens ledande logistikföretag, slår upp dörrarna för sitt nya kontor i Örnsköldsvik den 20:e september.

Helgi Ingólfsson, vd Kuehne+Nagel Sverige, säger att de ser stor potential i området och ser fram emot att välkomna sina nya kollegor till Kuehne+Nagel i Örnsköldsvik.
– Expansionen till norra Sverige ligger i linje med vår ambition att vara en global logistikleverantör med lokal närvaro av kunniga experter inom land-, sjö- och flygtransporter. Samtidigt innebär det att vi kommer få bättre möjligheter att tillgodose våra kunders behov i närområdet, säger han.

Kontoret i Örnsköldsvik blir den fjärde operativa enheten som Kuehne+Nagel driver i Sverige inom land, sjö och flygtransport, och blir även det nordligaste svenska kontoret efter Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontoret ligger beläget på Gamla Riksvägen 2 i Örnsköldsvik och kommer att fungera som utgångspunkt för företagets verksamhet i regionen. Kuehne+Nagel Sverige bedriver även lagerverksamhet i Eskilstuna, Norrköping, Göteborg, Jönköping och Staffanstorp.

Kuhne+Nagels försäljningschef i Sverige Henrik Holmberg, säger att de det senaste året har vuxit snabbare än marknaden för flera av deras affärsenheter vilket är väldigt glädjande.
– Vi ser detta som ett kvitto på att vi lyckats med det strukturerings- och konsolideringsarbete vi genomfört de senaste åren. Med detta i åtanke känner vi oss mer redo än någonsin att fortsätta vår tillväxtresa inom den svenska marknaden, avrundar han.

Om artikeln

Publicerad: 2021-09-21 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Kuhne+Nagel Logistikleverantör Örnsköldsvik transporter Vägtransport