Hydroscands servicetekniker Christer Sjögeby

Hydroscand lanserar SlangExpress i Nässjö

Hydroscand fortsätter att öka tillgängligheten för den mobila slangservicetjänsten SlangExpress. Inom kort utökas tjänsten med en ny servicebuss som kommer att utgå från butiken i Nässjö.

[pro_ad_display_adzone id=”46569″]


Under april kommer den nya servicebussen att börja rulla med utgångspunkt från butiken i Nässjö. I och med uppstarten av SlangExpress i , kan Hydroscand även utöka servicegraden för kunderna i Vetlanda. Hydroscands servicetekniker i Nässjö och Jönköping kommer att arbeta nära varandra och tillsammans kunna ta sig an även större arbeten på plats hos kunden.

Johan Dahlberg, regionchef Jönköping på Hydroscand.
– Vi har sett en efterfrågan av mobil slangservice i området. Därför känns det bra att vi nu kan erbjuda tjänsten för våra kunder i Vetlanda och Nässjö”, säger han.

Hydroscands mobila slangjour, SlangExpress, har blivit populär bland kunder över hela Sverige som ringer till slangjouren för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Hydroscands servicetekniker Christer Sjögeby. SlangExpress i Nässjö går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet: 020-46 46 00.

[pro_ad_display_adzone id=”221″]

Om artikeln

Publicerad: 2021-04-30 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Huydroscand Nässjö Plan Express