Strands lanserar ny LED-lampa

Strands Group AB presenterar den nya LED-lampan som unik och som en världsnyhet för ökad vägsäkerhet. Lampan är multifunktionell och utvecklad för att förenkla belysningsbehovet och öka säkerheten för dem som arbetar längs vägarna.


Night Guard beskrivs som en nattvakt med högsta pålitlighet. I formen av en LED-ramp möter lampan för första gången behovet av både varningsljus och extraljus och passar både små och stora transportbilar eller grävmaskiner. Den finns i fyra storlekar och monteras enkelt i fronten eller på taket. Samtliga modeller är E-godkända både som blixtljus och extraljus.

Johan Carlos, vd på Strands Lighting Division, säger att detta är en av de mest spännande lampor de tagit fram.

Blixtljusen löper längs rampens ovandel ger en kraftfull och effektiv varningsljusfunktion. Samtidigt täcker Night Guard även extraljusbehovet och levererar en optimerad ljusbild.

Monteringsmöjligheterna är många. Flera av den mindre storleken 12”, kan exempelvis monteras på lastbilar, medan den större i 38” kan monteras på transportbilens tak. LED-ramp-utförandet gör den enkel att montera och är inte lika platskrävande som separata varningsljusramper och extraljus.

Lampan finns tillgänglig på marknaden nu.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-18 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Blixtljus LED-lampa Säkerhet Strands Varningslampa