Spiralsugslang PVC Xtreme.

Hydroscand utökar sortimentet av spiralsugslang

Nu finns en ny robust slamsugningsslang i Hydroscands industrislangsortiment. Den nya slangen går under namnet Spiralsugslang PVC Xtreme och klarar ett brett temperaturspann som passar det nordiska klimatet.
Chaufförspodden – Exklusivt


Spiralsugslang PVC Xtreme är en robust slang som lämpar sig väl för slamsugning och tanktömning där du exempelvis behöver föra över slam mellan en tankbil och ett släp med tank. Slangen veckar sig inte vid arbeten där slangen måste vila mot exempelvis en fönsterkarm, utan bibehåller sin form och därmed även flödet.

Slangen passar även för hantering av gödningsmedel eller spannmål inom jordbruket och Hydroscand menar att slängen även är ett prisvärt alternativ för privatpersoner som är i behov en flexibel, nötningstålig avloppsslang som enkelt kan rullas ut till slambilen inför tömning av ett enskilt avlopp.

Slangen har utformats i PVC med en styv PVC spiral som skyddar slangtuben från nötning om den exempelvis dras mot marken. Den tål ett brett temperaturspann från -40 °C till +40 °C.

Slamsugningsslangen finns i 2″, 3″ och 4″ för att passa olika behov och slambilar. Den kan med fördel användas tillsammans med Hydroscands kardankopplingar, (5010-48-48 eller 5011-48-48) och slangklämmor (5567-00-90).

Daf

Om artikeln

Publicerad: 2021-02-12 11:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Hydroscand Slamsugningsslang