Thermo King utrustar Tescos el-varubilar för nollutsläpp

Tescos 30 nya elektriska vans i Storbritannien utrustas med Thermo Kings E-200 kylenheter. De nya fordonen formar en utsläppsfri flotta för att flytta mat och varor på ett hållbart och miljövänligt sätt.


Tesco (supermarket) är den största återförsäljaren i Storbritannien och en av världens ledande återförsäljare, har tagit 30 nya helelektriska kylvarubilar i drift. Dessa är utrustade med Thermo Kings helelektriska E-200. E-200 erbjuder en prestanda med flera temperaturer och enheternas drift är åtskild från fordonet.

E-200 är en inverter driven enhet som, till skillnad mot dieseldrivna enheter, sällan stänger av och reglerar därmed temperaturen kontinuerligt vilket leder till en strömeffektiv och noggrann temperatur.

David O’Gorman, regional försäljningschef på Thermo King.
– Våra enheter är klara för ”den sista milen”, distribution och allt däremellan. Genom att montera E-200 på Tescos nya LDV-elbilar, öppnade vi för låga ljudnivåer och låga utsläpp för alla leveranser. Vi är glada att vara en del av detta projekt och arbeta tillsammans med Tesco för en hållbar morgondag, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2020-12-15 09:35
Kategori: Nyheter
Taggar: Elektriska Fordon Kylenheter Tesco Thermo King