Maskinbil från JB Trailer AB

JB Trailer lanserar nyutvecklad maskinbil

Nu lanserar JB Trailer AB sitt nyutvecklade koncept för maskintransport. Ett stort fokus har lagts på att få en låg lasthöjd och bästa lastvinkeln. ”En helt ny ramp har utvecklats och även patenterats för det finns inget liknande på marknaden”, säger JB Trailer.

De erbjuder påbyggnationen för chassin med 2 – 5 axlar med eller utan kran. Surrstegar, containerfästen, LAXO hylsor, vinschar och 3 meters breddpaket med skyltar enligt svensk standard finns som tillval. För en kortare och smidigare bil kan rampen fällas 90 grader uppåt, vid behov av lång lastyta kan rampen vara i helt plant läge och klarar full belastning.

Mattias Blomberg vd JB Trailer AB.
– Vi märker ett större intresse för de smidiga maskintransportbilarna där åkeriet är mer flexibelt för ett antal olika typer av körningar så vi har investerat i utvecklingen av den nya generationen, säger han.

Bilen är döpt med en glimt i ögat till ”Byggtaxin”.


Om artikeln

Publicerad: 2020-12-07 11:55
Kategori: Nyheter
Taggar: JB Trailer Maskinbil