Nytt sponsoravtal mellan Skånela IF och Ohlssons AB.

Ohlssons sponsrar Skånela Handbollsklubb i Sigtuna

Den 19 oktober tar Ohlssons AB över insamlingen av hushållsavfall i kommunerna Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro och Knivsta. I samband med att företaget växer i Stockholm väljer de nu att sponsra Skånela IF – Handboll.

Mikael Blomqvist, regionchef Mitt, Ohlssons AB.
– Snart kör vi igång insamlingen av hushållsavfall i bland annat Sigtuna, och vi ser fram emot att ta ett större ansvar i kommunen. Därför är vi extra glada över möjligheten att sponsra Skånela IF och ser fram emot ett bra år med både nätverk och matcher, säger han.

Skånela IF – Handboll bildades 1949 och är Sigtuna kommuns största förening och en av de stora handbollsföreningarna i Sverige. Skånela IF:s hjärta är barn och ungdomslagen. Skånela IF bedriver dessutom handbollsskola för barn 6-8 år och har verksamhet för barn med funktionshinder. På seniorsidan är klubbens målsättning att tillhöra eliten på både dam- och herrlagen.

Mikael Blomqvist avrundar.
– Vårt Stockholmskontor ligger i Märsta, så det blir nära för oss att ta oss till Skånelas matcher och nätverksträffar. Klubbnamnet är ju dessutom väldigt passande för oss som är ett skåneföretag som etablerar sig i Stockholmsområdet, säger han.

Ohlssons AB i Stockholm.
Ohlssons AB i Stockholm.

Om artikeln

Publicerad: 2020-09-02 10:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Ohlssons AB Sigtuna Skånela