Martin Stjernström är redan igång som ny trafikchef hos Nordanå Transport AB.

Ny Trafikchef på Nordanå Transport AB

Nordanå Transport AB satsar vidare genom att anställa Martin Stjernström som trafikchef för bolaget med placering i Malmö. Martin har stor erfarenhet från logistikbranschen och kommer närmast från Volvo Lastvagnar. Martin Stjernström har tillträtt tjänsten och kommer att verka fullt ut i denna roll från september.

Som trafikchef ska Martin Stjernström öka försäljningen, öka utnyttjandet av resurserna samt vara ett bollplank för alla kunder som är intresserade av fossilfria transporter och klimatsmart logistik.

Anders Clarén som tidigare haft denna roll, kommer att fokusera mer på att utveckla företagets kvalitets- och miljöledningssystem samt även fortsättningsvis vara kontaktperson i vissa större avtal.

Nordanå Transport AB vill med satsningen öka sin närvaro på marknaden, köra ännu mer kostnadseffektivt samt fortsätta utvecklas positivt enligt en antagen affärsplan.

För Nordanå Transport AB är schyssta transporter med genomgående hög kvalité viktigt, säger de och de har en förhoppning om att med de regler som röstats igenom i EU rörande transportmarknaden, så kommer detta att efterfrågas i än högre grad.

Om artikeln

Publicerad: 2020-09-03 07:11
Kategori: Nyheter
Taggar: Fossilfritt Martin Stjernström Nordanå Trafikchef