Thomas Ström

NTEX grundare förvärvar Interbus

Näringslivsprofilen Thomas Ström från Göteborg, som bland annat grundat och byggt upp transport- och speditionsföretaget NTEX, förvärvar Interbus från Håbo Buss i Bålsta. VD i bolaget blir den tidigare verksamhetsansvarige, Roger Mathiasson, medan Thomas Ström kommer att arbeta i bolaget som styrelserepresentant. Övertagande sker den 31 augusti och omfattar ett 30-tal fast anställda medarbetare.

Det är via sitt helägda bolag Volle Scandinavia AB, som Thomas Ström kommer att driva Interbus verksamhet vidare med Roger Mathiasson som VD och Peter Bergh, som platschef i Göteborg. För det är från Stockholm, där man har ett 30-tal bussar och Göteborg med sina sex bussar, som verksamheten styrs.

Bussbranschen är inget som är nytt för Thomas Ström. Under sin yrkeskarriär har han under flera år kört turist- och transitbussar mellan Sverige och olika länder i Europa.

Samtliga Interbus bussar drivs med HVO-diesel, vilket gör att man ligger väldigt bra till ur miljöhänseende.

VBG onspot

Om artikeln

Publicerad: 2020-08-12 09:51
Kategori: Nyheter
Taggar: Interbus Ntex Thomas Ström