Airmee expanderar till Växjö

Logistik tech-bolaget Airmee expanderar till Växjö och erbjuder hemleverans av e-handelsvaror. Airmee har vuxit explosionsartat på den svenska logistikmarknaden i takt med att e-handeln och efterfrågan på hemleveranser ökat kraftigt senaste åren. Nu lanserar de sina hemleveranstjänster i Växjö. Airmee är specialiserade på samma dag leveranser och levererar från hundratals e-handlare till konsumenter i flera städer runt om i Sverige.

E-handeln och hemleveranser har haft en kraftig tillväxt de senaste åren och fick dessutom ett ytterligare uppsving i och med coronakrisen. Airmee, som levererar allt från apoteksvaror till kläder och möbler åt flera av de största e-handlarna i Sverige som Apotea, Arken Zoo, Lyko, Matsmart, Apotek Hjärtat, Babyland, Snusbolaget och Royal Deisgn, har vuxit snabbast av de olika leveranstjänsterna.

Den snabba tillväxten tillskriver de sina snäva tidsslottar, spårbarhet i realtid och leveransprecision. Bolaget har i samband med tillväxten dessutom utökat sina leveransområden som sker med emissions- och fossilfria fordon.

Tech startupet Airmee lanserade sina tjänster för e-handeln 2018. Med sin tekniska plattform baserad på forskning på KTH, optimerar och automatiserar bolaget arbetsprocesser och rutter vilket möjliggör ett högre utnyttjande av fordon samt en leveransprecision på minuten. Konsumenter kan spåra leveransen i realtid i mobilen, ändra leveranstid och betygsätta leveransen.


Om artikeln

Publicerad: 2020-08-26 12:17
Kategori: Nyheter
Taggar: Airmee E-handel Hemleverans