Foto: Malte Månson

Malte Månson förvärvar Verkstan Juhanni Pettersson

Malte Månson förvärvar Ivecoauktoriserade Verkstan Juhanni Pettersson AB (”VJP”) i Örebro. Genom förvärvet av VJP i Örebro både breddas och stärks kompetensen på Iveco ytterligare. ”VJP har en stark lokal ställning med tydlig inriktning på kvalitet och tillgänglighet och passar därför perfekt i vår koncern”, säger Staffan Lindewald, VD på Malte Månson.

I samband med tillträdet den 1 september, flyttas VJP:s verksamhet till Malte Månsons moderna lokaler i Berglunda, Örebro. Det innebär att verkstaden kommer ha auktorisation på Iveco, MAN och DAF samt att som tidigare erbjuda service och reparationer till alla övriga last- och transportbilar på marknaden.

Juhanni Pettersson, vd och ägare till VJP, tycker det är inspirerande att bli en del av Malte Månsons nationella verksamhet och den pågående expansionen.

Staffan Lindewald, vd Malte Månson, avrundar.
– Det känns stimulerande att vår expansion fortsätter och vi är glada att framöver kunna erbjuda våra kunder i Örebro ett ännu bättre tjänsteutbud. Med förvärvet av VJP kommer vi att förfoga över fem Iveco-verkstäder, sedan tidigare har vi auktorisation i Karlstad, Borlänge, Västerås, och Uppsala, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2020-07-07 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: