Nu är Malte Månson redo att erbjuda alla kunder i Stockholm med såväl nya som äldre MAN-bilar en förstklassig serviceupplevelse, lovar Staffan Lindewald till vänster. Till höger står Christer Pettersson, Country Manager MAN OP Truck & Bus Sverige.

Malte Månson och MAN utökar samarbetet i Stockholm

Malte Månson har under våren arbetat hårt med att bygga upp en MAN-auktorisation vid anläggningen i Jordbro i södra Stockholm. ”Med vår nya auktorisation breddas vårt erbjudande ytterligare”, berättar Staffan Lindewald, vd på Malte Månson.

Staffan Lindewald säger att målsättningen är tydlig.
– Vi ska bli den bästa och mest kompletta anläggningen för last- och transportbilar i Sverige. Tack vare den nya MAN-auktorisationen, benämnd som A-verkstad och därmed den högsta nivån på auktorisationen, tar vi nu ett nytt stort steg mot att nå vårt mål, säger han.

Med ett 20-tal kompetenta mekaniker levererar de i dag service och reparationer, släcker tvåor, hanterar smarta och digitala färdskrivare, förfogar över en smedja och har expertkunskap inom hydraulik och transportkyla. De erbjuder dessutom tvätt samt uthyrning av last- och transportbilar i samarbete med Mabi.

Från måndagen den 13 juli kan anläggningen ta emot alla MAN-fordon, vilket innebär både lastbilar och transportbilar. Alla verktyg, system, reservdelslager och kompetens finns redan på plats.

Om artikeln

Publicerad: 2020-06-18 09:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Lastbilsverkstad Mabi Malte Månsson MAN