- Vår tids hjältar, säger DB Schenker.

DB Schenker skänker frakten för insatser för Covid-19:s riskgrupper

Radiohjälpen har nu startat en insamling för Coronavirusets riskgrupper. Äldre och personer med underliggande sjukdomar tillhör grupper som drabbas extra hårt av den isolering som nu sker i samhället. De behöver akut stöd och hjälp.

Som partner till Tradera har DB Schenker beslutat att skänka frakten för de auktioner där vinsten går till Radiohjälpens insamling.
– Tillsammans kan vi göra mycket för att underlätta tillvaron för de mest utsatta grupperna just nu. Därför vill vi uppmana dig att välja oss som leverantör när du säljer via Tradera, säger DB Schenker.
Vikt- och måttgränser finner du här.

DB Schenker säger att chaufförerna är vår tids hjältar.
– Våra chaufförer och terminalarbetare jobbar just nu hårt för att upprätthålla vårt transportnätverk och säkerställa att alla leveranser kommer fram. De är några av vår tids hjältar. Och du kan vara säker på att de kommer se till att dina Traderapaket kommer fram, även i tider av kris, avrundar DB Schenker.

Läs mer om insamlingenRadiohjälpens hemsida.

Om artikeln

Publicerad: 2020-03-25 13:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Corona Covid-19 DB Schenker Fri frakt Radiohjälpen