Strands fortsätter att röra sig framåt och blir exklusiv distributör för NBB.

Strands Group AB exklusiv distributör för belysningsvarumärket NBB

Från och med den 1 februari 2020 är Strands Group AB exklusiv distributör för extraljusvarumärket NBB på den svenska marknaden. I Strands Groups organisation kommer distributionen av NBB förenklas och tydliggöras för hela marknaden.

Strands Group AB kommer även vara huvuddistributör i Sverige för ABL arbetslampor och aktivt driva försäljningen för Vignal Groups övriga varumärke på eftermarknad och small OEM.

Både NBB och ABL är i grunden skandinaviska varumärken (skandinavisk bilbelysning, arbetsbelysning) och passar väl in i Strands strategi om att utveckla, sälja och marknadsföra skandinaviska belysningsvarumärken.

Johan Carlos, VD Strands Group AB.
– Strands Group är idag aktiva i över 35 länder och har Europas snabbast växande varumärken med en tydlig linje om kraftig expansion genom vårt uppdrag att skapa ”Lighting innovation. For every driver, every day”, säger han.


Om artikeln

Publicerad: 2020-02-06 09:32
Kategori: Nyheter
Taggar: Extraljus NBB Strands Group AB Vignal Groups