En blixtrande lågprofilnyhet från Diodhuset

Ledson Optoguard är Diodhusets nya serie blixtljusramper. Ramperna är försedda med 3W LED och klarar av att leverera hela 26 eller 29 stycken olika blixtljusmönster, beroende på rampens längd.

Hela Optoguard-serien är ECE-R65 godkänd, EMC-säkrad (ECE R10) och skeppas med 36 månaders garanti.

Funktionalitet är så klart viktigt, likaså en smart design. Enkelt utbytbara moduler gör hela serien servicevänlig, därtill håller OptoGuard en bokstavligt talat låg profil med sin höjd på endast 40 mm.

Denna ”slimdesign” blixtljusramp finns i sju olika längder för att passa alla typer av fordon såsom till exempel servicebilar, grävmaskiner och lastbilar. Serien sträcker sig från 250 till 2022 millimeter.

De två minsta längderna är utrustade med magnetfötter och styrs via pluggen till cigarettändaruttaget, medan de större blixtljusramperna monteras med hjälp av medföljande rostfria universalfästen och kopplas in via tillhörande kopplingsbox – eller med en kontrollbox som säljs som separat tillbehör.

Om artikeln

Publicerad: 2019-10-04 12:49
Kategori: Nyheter
Taggar: Blixtljusramper Diodhuset Ledson Produktnyheter