Foto: Tommy Holl

Gothenburg Truck Meet – succé igen

Gothenburg Truck Meet genomfördes 12-13 juli med sol, regn, många bilar, utställare och besökare. Och en handfull plankande nakenbadare som tog sig in på det närliggande utebadet, men vare sig det eller regnet under prisutdelningen kunde rå på det faktum att årets träff ännu en gång blev en succé.
Foto: Tommy Holl
Foto: Tommy Holl

Gothenburg Truck Meet äger rum på Tånga Hed strax utanför Vårgårda. I år ställdes 260 fordon ut och beskådades av totalt 2 500 besökare i vädret som var perfekt – tills det var dags för prisutdelningen på lördagen.

Då kom ösregnet.
– Klart att det inte var optimalt, men vissa saker kan vi inte styra över, säger Martin Eriksson som är en av eldsjälarna.
Martin har, tillsammans med medarbetarna, arbetat hårt i två veckor och de sista dagarna under utställningen har det varit nära nog 20-timmarspass.

En mindre konvoj från Stigs Center i Göteborg till träffen, anordnades av Lastbilspodden under fredagseftermiddagen och ekipagen anlände med stil till utställningsområdet. Lastbilspodden var på plats under hela träffen.

Under fredagen underhöll trubaduren Peder ”Lilla Gubben” Eriksson och på lördagen var det även i år uppskattade Open Headers som såg till att det blev fart på dansgolvet.

Plankande nakenbadare?
– Jo, ett tjugotal personer plankade in på det närliggande utebadet under lördagsnatten och badade näck vilket pooldammsugaren inte klarade av, säger Martin. Det kan bli en kostsam historia, men drabbar inte oss.
Några av dem som badat har kontaktat Martin och varit ångerfulla och kommer att göra rätt för sig.

Vare sig regn eller plankande nakenbadare kunde förändra att träffen ännu en gång blev mycket lyckad.
– Vi har fått massor av mejl, sms och telefonsamtal från utställare och besökare som tackat oss för årets höjdpunkt och kommit med bra feedback. Det är sådant som gör det värt allt slit och man blir taggad inför nästa års träff, avrundar en nöjd Martin Eriksson.

Vill du läsa vem som vann vad, gör du det här.

En större artikel med fler bilder, kommer i ett kommande nummer av den redaktionella Proffs

Foto: Tommy Holl
Foto: Tommy Holl

Om artikeln

Publicerad: 2019-07-16 16:45
Kategori: Nyheter
Taggar: