Vinnarna av det prestigefyllda priset ”2018 EMEA Dealer of the Year” går till Servo King i Österrike. Vinnarna av det prestigefyllda priset ”2018 EMEA Dealer of the Year” går till Servo King i Österrike.

Thermo King utnämner Servo King till ”Årets återförsäljare”

Thermo King utser varje år Årets Återförsäljare. I år skedde detta under den årliga återförsäljarkonferensen i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. De lovordade även toppförsäljarna från regionerna Europa, Mellanöstern och Afrika, för de betydande framstegen som gjorts under 2018.

Det finaste priset, 2018 EMEA Dealer of the Year, tilldelades Servo King i Österrike som även fick priset 2018 Aftermarket/Service Dealer of the Year.

Pauli Johannesen är vice vd och chef för Thermo Kings EMEA Truck, Trailer and Bus-verksamhet. Han säger att de är stolta över att alltid sträva efter sträva efter produkter för framtiden vilket gagnar kundernas investeringar.
– Genom att utforma våra lösningar för att möta och överträffa alla regelverkskrav ger vi våra kunder en uppfattning om att de ska fokusera på sin affärsverksamhet, säger han.

Deras återförsäljare är med på den resan, jobbar nära med kunderna och ser till att de får högsta kvalitet även i service och support, fortsätter Johannesen.
– Tillsammans skapar vi en framtid där våra kunder sparar pengar genom att driva sin verksamhet mer effektivt, förbrukar mindre bränsle och minskar avgasutsläpp, koldioxidutsläpp och buller, säger han.

Det delades ut ett antal priser till återförsäljare som valts ut för sitt utmärkta arbete och prestanda samtidigt som de levererar en överlägsen kundupplevelse, står det i pressmeddelandet.

Om artikeln

Publicerad: 2019-02-22 10:27
Kategori: Nyheter
Taggar: Årets Återförsäljare Företagsnyheter Thermo King