Barn på Elmia Lastbil gav 5 810 kronor till Barncancerfonden

Årets upplaga av Elmia Lastbil innebar inte endast en uppvisning av produkter och produktnyheter. Den gav även ett tillskott till både Kollegahjälpen och till Barncancerfonden.

Vid förköp av biljett till årets Elmia Lastbil valde 91 mässbesökare att skänka 20 kronor extra till förmån för Kollegahjälpen. Det resulterade i en summa på 1 820 kr som Elmia Lastbil skänker oavkortat till organisationen.

Kollegahjälpen är ett nätverk av åkeriföretagare och lastbilsförare som ställer upp för att hjälpa lastbilsförare som har varit inblandade i en trafikolycka eller ett rån och som här kan få stöd att bearbeta sina upplevelser och kunna gå vidare i livet.

Arrangörerna av Elmia Lastbil ville även ge möjlighet till fler barn att besöka mässan tillsammans med sina föräldrar. Entrébiljetten kostade en symbolisk 10-krona per barnbesökare vilken Elmia Lastbil väljer att oavkortat skänka till Barncancerfonden och har nu betalat in 5 810kr.
– Tack för er gåva, varje krona ger hopp. Ert stöd gör att vi kan rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge barn med cancer och deras familjer ett bättre liv. Samtidigt kommer vi närmare vår vision att utrota barncancer. Er gåva är livsviktig, säger Isabelle Ducellier, Generalsekreterare på Barncancerfonden.

Foto: Barncancerfonden

Om artikeln

Publicerad: 2018-09-24 14:11
Kategori: Nyheter
Taggar: Barncancerfonden Elmia Lastbil Kollegahjälpen Välgörenhet