Fotograf: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz lanserar flaggskepp

Actros 1 tillverkas endast i ett hundra exemplar

Mercedes-Benz lanserar en Limited Edition Actros 1 i Storbritannien. Förbättrad ?look? och mängder av tillval erbjuds de cirka ett hundra potentiella köparna.

Mercedes-Benz Trucks i Storbritannien presenterar en exklusiv, begränsad Limited Edition av Actros 1. Maximalt kommer 100 Actros 1-dragbilar att byggas och säljas med tillvalsteknik, komfortfunktioner och visuella förbättringar, berättar Transport News.

Den iögonfallande nykomlingen har utformats särskilt för åkaren som själv kör. Men namnet, Actros 1, återspeglar även det faktum att fordonet är tänkt att bli flaggskeppet hos familjeägda åkerier med långdistanstransporter vilka kanske köper ett flaggskepp av denna sort för att bland annat stimulera och belöna personalen, tänker man hos Mercedes.

Baserat på ett chassi med 6×2 och GigaSpace-hytten, kommer Actros 1 antingen i distinkt svart eller med färgschemat silver och svart.

Om artikeln

Publicerad: 2018-04-03 15:48
Kategori: Nyheter
Taggar: Actros Limited Edition Mercedes-Benz