Utställningen COMTRANS i Moskva arrangeras nu för 13:e gången.

COMTRANS 2017 i Moskva:

Största lastbilsutställningen i Östeuropa

Den 5-9 september arrangeras COMTRANS 2017 på Crocus Expo Center i Moskva. Utställningen arrangeras vart annat år växelvis med IAA Nutzfahrzeuge i Hannover och går nu för 13:e gången. På mer än 40 000 kvadratmeter samsas över 200 utställare från 18 länder.

Ryssland har blivit en allt mer betydande marknad för fordons-, komponent- och tillbehörstillverkare inom den globala nyttofordonsindustrin. COMTRANS ingår i den officiella kalendern för transportutställningar av den internationella organisationen för motorfordonstillverkare (OICA).

Arrangörer för COMTRANS är ITEMF Expo och OAR (Association of Russian Automakers). Utställningen stöds av ryska Handels- och industriministeriet, Ryska federationens transportministerium och Europeiska företagsammanslutningen (AEB).

Utmärkelsen för årets ”Bästa kommersiella fordon i Ryssland” presenteras på kvällen av pressdagen den 4 september. Den hedrar fordonets bidrag till att öka transporteffektiviteten baserat på parametrar som nya tekniska lösningar, låga driftskostnader, försäljningsframgångar, finansiella villkor samt tillgänglighet till service och reservdelar.

Juryn består av ledande ryska fackjournalister. Utmärkelsen delas ut för 17:e gången.

Tidningen Proffs räknar med att rapportera från COMTRANS på plats.

Om artikeln

Publicerad: 2017-08-24 18:08
Kategori: Nyheter
Taggar: Comtrans Mässor Ryssland Utställningar