Lyckas inte få ihop en miljon underskrifter ? men...

Namninsamlingen är ingen flopp

Svenska Transportarbetareförbundet och övriga förbund inom den Europeiska Transportfederationen (ETF) hade för avsikt att samla in minst en miljon namnunderskrifter för att på så sätt sätta press på EU för att komma tillrätta med problemen inom åkeribranschen. Men trots att Sverige nationellt har nått målet, är det många andra länder som inte har haft samma framgång.

Tommy Jonsson, ombudsman på Transportarbetareförbundet avd 20 i Jönköping, ser ändå inte projektet som bortkastad tid. Det har burit med sig flera fördelar. Och han ser positivt på det fortsatta arbetet.

Se tv-inslaget med Jonsson:

 

PROFFS Webb-TV 

Om artikeln

Publicerad: 2016-08-30 13:12
Kategori: Nyheter
Taggar: ETF Europeiska Transportfederationen Fair Transport Europe Svenska Transportarbetareförbundet Webb-TV