Fotograf: Hans Jonsson/Scania

Följ världsfinalen i Scanias mekanikertävling på webben

Nu på fredag, den 22 november, går finalen i Scania Top Team. 8 000 av Scanias servicetekniker och reservdelsexperter från 60 länder har deltagit i ett träningsprogram som är utformat som en tävling.
Nu gör de tio bästa lagen i världen upp om världsmästartiteln.

Scania Top Team startade för 23 år sedan som ett nationellt träningsprogram och har därefter utvecklats till ett globalt koncept. Årets upplaga är den åttonde på internationell nivå och deltagarna är fler än någonsin. Omkring 8 000 deltagare från 60 länder tränas i servicerelaterad teori och praktik i Scanias verkstäder världen över. I Sverige deltog omkring 700 Scaniamekaniker, reservdelsspecialister och servicemarknadsmedarbetare i 122 lag i årets upplaga av Scania Top Team. Lag Enirotrollen från Jeppsons i Karlshamn vann och gick vidare till en Europadelfinal där laget kom på 7:e plats.

Två lag från varje delfinal gick vidare till världsfinalen som äger rum i Södertälje den 22 november

Följ tävlingen direkt klockan 15.30 på www.scania.com eller på Top Teams Facebooksida.

– Scania Top Team är ett tävlingsorienterat träningsprogram utvecklat för att kontinuerligt öka skickligheten, kunnandet, professionaliteten och lagarbetet i Scanias verkstäder över hela världen. Upplägget bidrar också till att locka nya, skickliga medarbetare till företaget, säger Christian Levin, Executive Vice President, Sales and Services Management.

Finalisterna kommer från Argentina, Australien, Finland, Italien, Nea Zeeland, Peru, Schweitz, Slovakien, Tyskland och Österrike.

Om artikeln

Publicerad: 2013-11-21 15:18
Kategori: Nyheter
Taggar: Final Mekanikertävling Scania