Road Cruisern är död – leve Tutankhamun!

Ralf Ekdahls Road Cruiser har under åren kammat hem flera fina priser på de lastbilsutställningar där den ställts ut. Men nu är det slut. Den blå "värstingbilen" är numera ett minne blott.

Släpet dras numera av en splitterny Volvo FH16-750 – och skåpet från Cruisern har flyttats över till den nya bilen. Och fått en ny vacker lackering, på faraotemat Tutankhamun. Och idag, lördag, premiärvisas ekipaget på Vallåkra Heavy, som arrangeras av Anders Håkansson i samband med Vallåkraträffen.

Lackeringen är i sig ett mästerverk av sällan skådat slag, gjord av Terje Aspmo. Inredningen går så klart på samma tema. Även den en storslagen skapelse, gjord av FL-Buur.

På senare tid har världen fått skåda ett antal nya utställningsekipage. Kampen lär därför bli riktigt hård på årets Nordic Trophy. Hur långt upp Ekdahls ekipage kommer att ta sig på prispallen är så klart svårt att förutspå – men redaktionens gissning är att Ralf förmodligen inte lär behöva titta uppåt för att se sina konkurrenter i ögonen…

Om artikeln

Publicerad: 2013-08-17 10:51
Kategori: Nyheter
Taggar: Ralf Ekdahl Road Cruiser Tutankhamun Vallåkra Heavy Vallåkraträffen