Fotograf: Sweden Truck Meet

Strax dags för Sweden Truck Meet 2013

Sweden Truck Meet slår inom kort upp portarna igen. I år är det sjunde året i rad - och den här gången på anrika Anderstorp Raceway.

Lördagen den 29 juni arrangeras en av Nordens största lastbilsträffar tillsammans med en tillhörande branschutställning. Lastbilarna i utställningen är noggrant handplockade för att ge besökarna en god kvalité på utställningen.

Här kommer att finnas många klasser representerade inom tung trafik. Allt från veteranbilar till USA-truckar. Och fordonen kommer långväga för att delta.

I år kan även de som besöker Sweden Truck Meet med lastbil stanna över helgen på lastbilscampingen inne på området och ta del av festligheterna med Texas Style Barbeque och live-band på scenen.

Sweden Truck Meet har vuxit varje år till att i dag vara en av Nordens största träffar. Arrangören har därför beslutat att gå in i en ny fas genom att utveckla branschmässan.

– Vår målsättning är att utställningen ska ha en ledande roll bland branschmässorna i Norden och för att nå dit har vi ingått ett samarbete med Black Wolf Entertainment, säger Mikael Engström en av grundarna till Sweden Truck Meet.

– Att evenemanget har vuxit är det ingen tvekan om. Ytorna räckte inte längre till på High Chaparall där evenemanget har hållits fram till för två år sedan – och flytten gick till Anderstorp Raceway. Personerna bakom Black Wolf Entertainment har stor erfarenhet av publika evenemang inom mässor, racing och branschen. Det gör att vi tillsammans kan utveckla Sweden Truck Meet och växa än mer, säger Stefan Svensson en av grundarna till Sweden Truck Meet.

Om artikeln

Publicerad: 2013-06-03 15:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Anderstorp Raceway Branschmässa lastbilsutställning Sweden Truck Meet 2013