Transportköpare prisas för tionde gången

Idag delar organisationen Q3 ? Forum för hållbara transporter för tionde gången ut sitt kvalitetsbevis. Mottagare är fyra transportköpare som ställer höga krav på arbetsmiljö, trafiksäkerhet och miljö vid tunga vägtransporter: NCC Construction, Electrolux Laundry Systems, Xylem Water Solutions och Inwido.
Prisutdelningen sker vid ett seminarium på Grand Central Hotel i Stockholm på torsdagen.

– De företag som idag mottar vårt kvalitetsbevis ligger i framkant i sina respektive affärsverksamheter och har lyft in även transporterna i sitt helhetserbjudande till kunder. De är några av Sveriges bästa transportköpare beträffande krav på arbetsmiljö, trafiksäkerhet och miljö vid transporterna och det är en höjdpunkt att tilldela dem vårt Kvalitetsbevis, säger Lasse Holm, verksamhetschef för Q3 – Forum för hållbara transporter.

I och med dagens prisutdelning har totalt 51 Kvalitetsbevis delats ut sedan Q3 startade sin verksamhet år 2005.
– Vi ser att kraven på tunga vägtransporter ökar för varje år och allt tyder på att de kommer fortsätta att öka. Allt fler företag vill ha hög kvalitet längs hela linjen ut till kund och transporten är det sista och mycket synliga ledet i kedjan, säger Lasse Holm.

Om artikeln

Publicerad: 2012-03-22 18:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Kvalitetsbevis Q3 Transportköpare