Fotograf: DAF Trucks

Hemsida från DAF gör livet lättare för påbyggare

DAF Trucks har lanserat en ny webbplats speciellt utformad åt påbyggarbranschen. Hemsidan är tillgänglig på tio språk och informerar påbyggare om alla detaljer och riktlinjer som behövs för att effektivt bygga på ett DAF chassi.

När en lastbil lämnar fabriken, reser den ofta direkt till en påbyggare som sedan monterar byggnationen. För att ge optimalt stöd åt påbyggarna under tiden som de arbetar med en DAF, inkluderar hemsidan detaljerade chassiritningar, faktablad och riktlinjer.  Hemsidan kan även användas vid stripning och tillämpning av logotyper på fordonet.

Webbplatsens syfte är att agera som ett stöd åt påbyggarbranschen och till att bidra med de bästa lösningarna på det mest effektiva sätten. Det är därför användare kan även ladda ner CAD-filer vilket kan användas under monteringen av karossen. 3D-filer har skapats där man kan se exakt hur den färdiga bilen kommer att se ut.

Webbplatsen (www.dafbbi.com) finns på engelska, holländska, tjeckiska, franska, tyska, ungerska, italienska, polska, spanska och ryska.

Om artikeln

Publicerad: 2012-03-14 08:10
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF IT-stöd Påbyggnad