Torbjörn Ekdal och Hans Brännerud, nya MAN-säljare i Skåne och i Göteborgsregionen.Fotograf: MAN

MAN förstärker sin försäljningsorganisation

Under december månad har den svenska försäljningsorganisationen inom MAN Truck & Bus Sverige AB förstärkts med ytterligare två lastbilssäljare med placering i Skåne och Göteborgsregionen.

Senast i raden av nya säljare vid MAN Truck & Bus Sverige AB är Hans Brännerud och Torbjörn Ekdal. Hans Brännerud kommer att vara verksam inom Göteborgsregionen och ha sitt säljkontor vid MAN Truck & Bus Center på Katrinerovägen i Göteborg. Närmast kommer Hans från Vehco där han har arbetat med försäljning av mobildata-lösningar för lastbilscentraler och åkerier.

Torbjörn Ekdal kommer att bearbeta Skåne med MAN Truck & Bus Center på Basaltgatan i Helsingborg som fast punkt. Torbjörn kommer närmast från Sandab där han har sålt skåpbyggnationer och innan dess arbetade han med traileruthyrning vid PNO.

Om artikeln

Publicerad: 2011-12-19 12:57
Kategori: Nyheter
Taggar: Försäljningsorganisation MAN Personalnyheter