Scanias P-serie nu med större motorer

Scania har nu gjort det möjligt att installera den nya 13-liters Euro 5-motorn med EGR i P-serien. Genom att P 360 och P 400 Euro 5 nu läggs till pr...

Scania har nu gjort det möjligt att installera den nya 13-liters Euro 5-motorn med EGR i P-serien. Genom att P 360 och P 400 Euro 5 nu läggs till programmet finns vridmoment upp till 2100 Nm tillgängliga utan några begränsningar.
Scanias P-serie i kombination med den nya vridmomentstarka 13-litersmotorn med EGR öppnar nya möjligheter att specificera starka och kompakta lastbilar med mycket konkurrenskraftig vikt. EGR-tekniken kombinerar utmärkt bränsle¬ekonomi med fördelen att inte kräva några tillsatser, vilket lämnar utrymme på chassit för extra bränsle eller kringutrustning. P-seriens omfattande hyttutbud gör det möjligt att optimera utrymmet för en mängd olika användningsområden.
Scanias P-serie erbjuder ett omfattande hyttutbud med allt från korta hytter, daghytter och sovhytter, till hytter med lågt insteg samt manskapshytter.

Om artikeln

Publicerad: 2009-05-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: