Sverigepremiär för ny Eurocargo

Nu går Iveco på offensiven i Sverige med sin nya Eurocargo.rnUnder Elmia-mässan i Jönköping blir det Sverige-premiär för Ivecos nya Eurocargo...

Nu går Iveco på offensiven i Sverige med sin nya Eurocargo.rnUnder Elmia-mässan i Jönköping blir det Sverige-premiär för Ivecos nya Eurocargo, som är en av toppsäljarna. Sedan 1991 har det sålts över 400 000 Eurocargo i Europa.rnFörarhytten i den nya modellen har fått helt ny design både in- och utvändigt. rnUrvalet av såväl manuella som automatiserade växellådor har förbättrats. De automatiserade ZF-producerade Eurotronic växellådorna är utrustade med avancerad programvara för att optimera bränsleekonomin. Allisons automatlådor levereras nu för första gången till hela modellserien – från 7,5 till 12 ton.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-08-11 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: