Schenker köper Spain-Tir

Schenker har förvärvat den spanska transport- och logistikkoncernen Spain-TIR.rnDärmed flyttar Schenker fram sina positioner på Iberiska halvön...

Schenker har förvärvat den spanska transport- och logistikkoncernen Spain-TIR.rnDärmed flyttar Schenker fram sina positioner på Iberiska halvön.rn- Nu kan vi erbjuda våra kunder såväl ökad frekvens till och från Spanien som kortare ledtider över hela den Iberiska halvön där också Portugal ingår, säger Ingvar Nilsson, VD för Schenker AB.rnSpain-Tir är Spaniens näst största transportbolag med sitt eget nätverk på den Iberiska halvön. De har 19 avdelningskontor, varav 16 i Spanien och tre i Portugal. Bolaget förfogar över en lagringsyta på sammanlagt 92 000 kvadratmeter. Företaget har 800 medarbetare och årsomsättningen uppgår till cirka 195 miljoner euro.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-10-13 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: