Isuzu river loss i Sverige

Från noll till femtiosju säljställen på mindre än fem månader! Responsen och intresset för Isuzus pickupprogram har överträffat alla förvän...

Från noll till femtiosju säljställen på mindre än fem månader! Responsen och intresset för Isuzus pickupprogram har överträffat alla förväntningar. Isuzu Sverige AB har till dags dato tecknat avtal med 47 återförsäljare med totalt 57 säljställen. Dessutom har de 300 första bilarna anlänt till Sverige och börjat levereras ut till kund!rnrnAtt Isuzus återkomst till den svenska bilmarknaden skulle väcka intresse var enligt Isuzu Sverige AB ganska förväntat. Många tidigare ägare av Isuzu pickuper var mycket nöjda med sina fordon och den nya generationen – D-Max – såg redan på papperet väldigt lovande ut. Och mycket riktigt hörde både handlare och privatpersoner av sig tidigt då nyheten om Isuzus återkomst släpptes ut.rnrn- Men att vi skulle få en så enastående respons från intresserade återförsäljare var mer än vad vi hade vågat hoppas på, säger en mycket nöjd Pontus Olsson, VD för Isuzu Sverige AB.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-10-13 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: