AkkaFrakt utökar med maskinkapacitet

Anläggningsprojekt blir allt mer komplexa, och kräver effektiva leverantörer som både kan leverera maskin- och transporttjänster. Detta har AkkaF...

Anläggningsprojekt blir allt mer komplexa, och kräver effektiva leverantörer som både kan leverera maskin- och transporttjänster. Detta har AkkaFrakt, en av Sveriges största transport- och logistikföretag inom LBC-sfären tagit fasta vid och anpassar nu sin verksamhet genom att tillföra egen kapacitet av anläggningsmaskiner.rn- Detta är en milstolpe i AkkaFrakts långa framgångsrika utveckling, säger AkkaFrakts vd Peter Arvell.rnrnAkkaFrakt är ett regionalt transport- och logistikföretag som ägs av åkarna själva. Företaget har cirka 500 fordon och maskiner och omsätter över 700 miljoner kronor. Företagets säte finns i Malmö.rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-06-14 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: