187 Volvobussar till Colombia

Volvo Bussar har fått en stororder på bussar till den första etappen i ett nytt Bus Rapid Transit-system i Santiago de Cali, Colombia.rnrnAllt ...

Volvo Bussar har fått en stororder på bussar till den första etappen i ett nytt Bus Rapid Transit-system i Santiago de Cali, Colombia.rnrnAllt fler städer i världen väljer att bygga intelligenta transportsystem byggt på busstrafik, så kallade BRT-system. När nu Santiago de Cali i sydvästra Colombia, en stad på 2,8 miljoner invånare, startar sitt BRT-system har Volvo Bussar fått en order på 187 bussar. Det handlar om 57 arton meter långa ledbussar, Volvo B12MA och 130 tolvmetersbussar, Volvo B7R. Bussarna ska levereras från augusti till november 2007. rn

Om artikeln

Publicerad: 2007-06-14 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: