Nissan Navara – försäljningsetta i Europa

Nissan Navara var Europas mest sålda pickup under 2006, modellens första år på marknaden. Totalt registrerades 45 200 bilar enligt TOP30, en obero...

Nissan Navara var Europas mest sålda pickup under 2006, modellens första år på marknaden. Totalt registrerades 45 200 bilar enligt TOP30, en oberoende organisation som levererar data och analyser om bilindustrin.rnrnFörsäljningssiffrorna innebär att Navara därmed har 25 procent av den europeiska marknaden för pickup-bilar. Om man även räknar in siffrorna för Nissan Navara King Cab, som är Nissans instegsmodell och som i övriga Europa heter Pickup, har Nissans totala andel i detta mycket snabbt växande marknadssegment ökat till 32 procent.rnrn32 procent i SverigernÄven i Sverige blev Nissan Navara den bästsäljande pickupen med drygt 2 700 registrerade bilar, inklusive Navara King Cab, som gav en marknadsandel på 32 procent i pickupsegmentet.

Om artikeln

Publicerad: 2007-02-22 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: