Prenumerationserbjudande!

Proffs är den fysiskt största tidningen inom vägtransportområdet. Och på nätet, alltså vår nyhetssajt, är vi tveklöst den mest besökta lastbilstidningen.
I år är det 30 år sedan det allra första numret av Proffs kom ut – därför bjuder vi våra betalande helårsprenumeranter på varsin entrébiljett till Lastbil 2020 på Elmia (den 19-22 augusti). Biljetten gäller för en valfri mässdag.

I år firar tidningen Proffs 30 år. Det vill vi uppmärksamma genom att bjuda in våra läsare till Elmia. Alla som har en betald helårsprenumeration vid mässtillfället* kan ta del av erbjudandet.

Du som vill ta del av erbjudandet skickar ditt prenumerationsnummer (står vid adressen på tidningen) samt ditt namn och din e-postadress till elmia@vagpress.se. Biljetterna skickas sedan till dig via e-post några dagar innan mässan äger rum. Du väljer själv vilken av dagarna du vill utnyttja din biljett.

Du kan även skicka dina uppgifter via det här formuläret:  Det är viktigt att du anger ditt prenumerationsnummer. Detta finner du vid adressen på tidning, alternativt på fakturan.


  Här kan du beställa din prenumeration!

  Det absolut snabbaste sättet att beställa – och betala – är att swisha 315 kronor till 123 597 84 24. Ange leveransadressen – klart!
  Men, som sagt, glöm inte att du även måste skicka ditt prenumerationsnummer samt ditt namn och din e-postadress till oss.

  Du som är ute i sista sekunden rekommenderas att beställa via Swish. Då behöver du endast skicka namn och e-postadress till oss.

  Om du skannar koden med din swish-app blir det ännu enklare att köpa en prenumeration. Fyll bara i ditt namn och leveransadress – klart!

  Har du frågor om erbjudandet så skicka gärna mejl till elmia@vagpress.se.


  */ Din betalning måste vara registrerad hos oss senast den 1/8-2020.
  Erbjudandet kan inte bytas mot kontanter/rabatt på tidningen.