Volvo Trucks

Listar alla artiklar taggade med: Volvo Trucks

Laddning av lastbil Volvo FE Electric. Foto: Volvo

Martin & Servera

Första restauranggrossisten med ellastbil

Martin & Servera är första restauranggrossisten att introducera helt elektrifierade fordon för distribution. I sommar kommer deras första helt elektrifierade lastbil, en Volvo FE Electric. Det innebär att Martin & Servera-gruppen är först ut bland Sveriges restauranggrossister att börja använda distributionsbilar som går helt på el, vilket är en av flera åtgärder för att nå koncernens gemensamma hållbarhetsmål – klimatneutral verksamhet senast 2030.
  Kristian Kaas Mortensen hoppas på stort deltagande i eventet och att många ansluter sig till Carrier Visibility Operation Center som är helt kostnadsfritt för åkerierna. Foto: Heidi Bodensjö, arkiv

Projekt om kostnadsfri godsspårning tar sikte på åkerierna

- Bjuder in DIG till diskussion via nätet

Den 13 april bjuder Project44 in till ett globalt, digitalt event på temat ”digitalisering av transportbranschen”. Eventet följs av den globala lanseringen av deras Carrier Visability Operation Center. Eventet är gratis och åkerierna erbjuds att kostnadsfritt kopplas upp i samt använda nätverket. I eventet deltar branschledande personer för att samtala om vikten av digitalisering och visibilitet i realtid.