Renault

Listar alla artiklar taggade med: Renault

4 stjärnor till Kangoo i Euro NCAP 2021 krocktest

Nya Renault Kangoo belönas med fyra stjärnor i Euroncap 2021. Enligt Renault tar man därmed täten i segmentet, där modellen har testats enligt det senaste protokollet.

Carlsberg köper 20 helelektriska Renaultlastbilar

Renault Trucks tar ett stort steg i transformeringen av urbana transporter genom avtalet med Carlsberggruppen. Kontraktet består av en leverans av 20 stycken D Wide Z.E-lastbilar. Dessa helt elektrifierade 26-tons lastbilar, som levereras under 2020, kommer att köras av Carlsbergs schweiziska dotterbolag Feldschlösschenbryggeriet.

Nu kommer Renault transportbilar – med vätgasteknik

Renault presenterar ett utökat utbud av lätta transportbilar med ”Kangoo Z.E. vätgas” i slutet av 2019 och med ”Master Z.E. vätgas” under första halvåret 2020.

Ok för HVO100 i Renaults nya transportbilar

Igår den 25 juni öppnades beställningarna för nya Renault Master och nya Renault Trafic. I samband med det, godkänns HVO på drivlinor där samtliga dieselmotorer är godkända från produktionsstart.

Gigantisk Renaultsamling säljs på auktion

För cirka 50 år sedan satt Anker Krarup till bords med en man vars fru hade en Renault 4CV. Strax därpå blev en liknande modell Ankers första bil. Men att köpet skulle bli början på Danmarks kanske största samling av klassiska Renaultbilar, fanns inte på kartan. Nu ska samlingen säljas på auktion.

Kangoo dubbelhytt med plats för fem personer

En ny version av Renault Kangoo Express Maxi har kommit till Sverige. Bilen har en dubbelhytt som utökar till totalt fem sittplatser.

Närmare samarbete mellan Daimler och Renault

Lastbilskoncernerna Daimler och Renault samarbetar med utvecklingen av en lätt transportbil.