Waberer's är stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet i deras chaufförsutbildning. Foto: Waberer's. Waberer's är stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet i deras chaufförsutbildning. Foto: Waberer's.

Waberer’s presenterar nytt simulatorrum för chaufförsutbildning

Ungerska Waberer's har presenterat sitt uppdaterade träningsrum vilket innehåller en ny sim-rigg byggd runt en rörelseplattform. Utbildningsrummet är utrustad med en, enligt Waberer’s, ”fängslande väggdekor" och att utrustningen tillåter att två förare ska kunna utbildas samtidigt.

Hos Waberer’s är man stolta över att vara det enda fraktföretaget i Ungern som erbjuder sina förare så avancerade utbildningsresurser, vilka gör det möjligt för dem att effektivt förbereda sig för utmaningarna i sitt yrke.

Simulatorrummet erbjuder blivande elever möjligheten att testa olika färdigheter med denna sofistikerade teknik. Systemet täcker inte bara väsentliga fordonshanteringstekniker utan tillåter också att öva nödberedskapsprocedurer och bemästra ekonomiska körstrategier”, säger Waberer’s.

Waberer’s säger att satsningen är dedikerad till att höja standarden på förarutbildning vilket de säger säkerställer att deras team är välutrustat för att hantera olika verkliga scenarier.

Om artikeln

Publicerad: 2023-08-21 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Chaufförsutbildning Körsimulator Trafiksäkerhet Waberers