Goodyear drar i gång 2023 års Europaturné Drive Results

Nu startar Goodyear 2023 års Europaturné Drive Results och första stoppet blir på Transport 2023 i Herning, Danmark. Man vill visa upp en kraftfull produktserie till stöd för transportföretag.

Goodyears turné pågår under åtta månader mellan april – november då man besöker 15 länder runt om i Europa då de har med sig en interaktiv showroom-lastbil som ska erbjuda besökarna en unik upplevelse. Förra årets turné blev en framgång.

Transportmässan 2023 i Herning är en ledande mässa i Skandinavien och gör det möjligt för Goodyear att visa upp vidden av sitt koncept Total Mobility som är skapat för att hjälpa åkerier att maximera sin effektivitet och med det öka sin konkurrenskraft samt hållbarhet.

Turnéns späckade schema innehåller besök vid en rad olika tillställningar, från Goodyear FIA European Truck Racing Championship (ETRC) till utställningar specialiserade på lastbils-, åkeri- och logistikverksamhet.

Efter det första stoppet i Danmark fortsätter turnén till flera logistikinriktade utställningar. Den intar en framträdande plats vid säsongens första omgång av Goodyear FIA ETRC i Misano, Italien och närvarar därefter vid samtliga lopp under denna säsong.

Om artikeln

Publicerad: 2023-04-17 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Goodyear Lastbilsdäck Total Mobility Transport 2023 Hiring