Nu lanserar JB Trailer Humbaurs senaste maskintrailers på den svenska marknaden. Foto JB Trailer Nu lanserar JB Trailer Humbaurs senaste maskintrailers på den svenska marknaden. Foto JB Trailer

JB Trailer lanserar nytt maskintrailerprogram

Halländska JB Trailer från Getinge lanserar nu en ny trailerserie - tyska Humbaurs nya maskintrailer med easyload hjulfickorna.

JB Trailer skriver i ett pressmeddelande att trailern är helsvetsad och komplett varmgalvaniserad ”för ett så underhållsfritt ägande som det går”.

Maskintrailern innebär även startskottet för företagets nya finansieringslösningar inom leasing och avbetalning som nu erbjuds kunderna.
– Vi har sålt vår maskinsläpsserie i nästan 20 år på den svenska marknaden och har nått en hög marknadsandel. Vi trycker nu på rejält under 2023 för att få ut vår nya trailerserie som följer samma koncept, berättar Mattias Blomberg, vd på JB Trailer AB.

Mattias tillägger att det som gör att Humbaur sticker ut från mängden är den fina varmgalvaniseringen som gör att trailern är rostfri även efter många års användning.
– De nyutvecklade hjulfickorna har en bra lösning där man tar bort golvet och sedan skjuter in ramverket i huvudramen, förklarar han.

Genom att ta bort golvet och skjuta in ramverket i huvudramen blottas hjulfickorna. Foto: JB Trailer

Om artikeln

Publicerad: 2023-03-08 08:26
Kategori: Nyheter
Taggar: Humbaur JB Trailer Produktnyheter