Foto: Volta Trucks Foto: Volta Trucks

Volta trucks öppnar service-center i Tyskland och Spanien

Volta Trucks, tillverkaren av helelektriska lastbilar och service, meddelar att företaget expanderar sitt Truck as a service-erbjudande i Europa med två nya anläggningar, en i Duisburg, Tyskland och en i Madrid, Spanien. Båda anläggningarna kommer att erbjuda kundstöd, utbildning, tekniskt underhåll och service till alla Volta Trucks lastbilar i regionen.
Båda öppnar inom kort.

Den tyska anläggningen i Duisburg ligger i västra delen av Ruhrområdet som strävar efter att bli Europas första klimatneutrala industriregion. Anläggningen på totalt 3 000m² rymmer åtta serviceplatser och totalt tolv parkeringsplatser för externa lastbilar tillsammans med ett showroom, kontor, konferenslokaler och Volta Trucks Academy, företagets specialistutbildningar för förare, tekniker, säljteam och fleet-operatörer

I Spanien är den placerad i kommunen Coslada, öster om Madrids centrum. Platsen är strategisk placerad intill både Spaniens distributionscenter för matvaror och livsmedel, Mercamadrid och fraktterminalerna till flygplatsen Madrid-Barajas.

Den toppmoderna anläggningen omfattar 2 500m² med åtta parkeringsplatser och fyra serviceplatser tillsammans med ett showroom, kontor, ett callcenter och Volta Trucks Academy.

Precis som vid Volta Trucks TaaS-center i Paris och London kommer platsen att vara utrustad med en rad olika laddstationer för Volta Trucks men även för andra elektriska fordon, både lastfordon och personbilar.

Om artikeln

Publicerad: 2023-02-28 14:45
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Volta Trucks