Dags att uppdatera doften i lastbilshytten? Dags att uppdatera doften i lastbilshytten?

Beach Days – ny doft från Wunder-Baum

Beach Days är namnet på en ny doftgran från Wunder-Baum med doft av neroli, mysk och vita blommor. Perfekt för de som drömmer om sand mellan tårna, sol på horisonten och kristallklart vatten.

Den välkända doftgranen Wunder-Baum föddes redan 1952 och är tillgänglig i en mängd olika dofter. Det senaste tillskottet är Beach Days, där inslag av neroli (även kallad pomeransblomma), mysk och vita blommor förenas för att skapa en doft som ger känslan av en avslappnad dag på stranden.

Wunder-Baum Beach Days och alla andra doftgranar för den nordiska marknaden, produceras i Sverige, närmare bestämt i Strömstad.
– Även om sol och bad kanske inte är det första man tänker på när man tittar ut genom fönstret just nu, går tiden snabbt och sommaren är snart här. Och för den som vill ha en försmak är nya Beach Days den optimala produkten. Som alla doftgranar fungerar den givetvis precis lika bra i till exempel garaget eller husvagnen som i bilen – vilket inte alla har insett ännu, säger Magnus Almqvist, märkeschef på SEAB.

Wunder-Baum Beach Days är designad att leverera långvarig doftverkan och används, precis som alla doftgranar, genom att man hänger den fritt, öppnar den i toppen av förpackningen och drar ut cirka en cm av granen varje vecka – mer om man vill ha mer doft, mindre om man önskar mindre doft.

I New York, USA, fick ett mjölkbud en dag året 1952 nog av lukten av spilld mjölk och nämnde problemet för Julius Sämann. Han hade tillbringat flera år i den kanadensiska tallskogen där han forskade på att utvinna de aromatiska oljor som ger träden dess rogivande och karaktäristiska doft. Julius provade att tillsätta dofter på ett speciellt material, med en speciell form, och den första doftgranen var skapad.

Julius Säman gav produkten varumärket Car-Freshener, men produktionen är känd under olika namn på olika ställen i världen. Exempelvis Little Tree, Kagic Tree, Srbre Magique och Wunder-Baum som vi känner i Sveirge.

Därefter har Wunder-Baum kommit med otaliga andra dofter som fräschar upp – inte minst lastbilshytter.

Om artikeln

Publicerad: 2023-02-15 14:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Beach Days Car-Refreshener Luftrenare Talldoft Wunder-Baum