På bilden från vänster Torbjörn Wulcan och Fabian Whendin.   På bilden från vänster Torbjörn Wulcan och Fabian Whendin.

Hydroscand har öppnat i Kungsbacka

Hydroscand expanderar i Göteborgsområdet och har öppnat en ny butik i Kungsbacka. Kunder söder om Göteborg, som tidigare behövt åka in till Mölndal och Göteborg för slang och ledningskomponenter, får nu en närmare slangservice i Hydroscand Kungsbacka.

Hydroscand i Kungsbacka är ett efterlängtat tillskott och blir den femte Hydroscandbutiken i Göteborgsområdet på adressen Arendalsvägen 22. I sann Hydroscandanda kommer det att erbjudas ett brett och lokalt anpassat sortiment inom slang och ledningskomponenter för hydraulik, pneumatik och industri.

Den nya butiken är liten och kompakt med sina 300 kvadratmeter. Det finns gott om parkeringsmöjligheter, för såväl lastbilar som mindre fordon. Butiksansvarig i Kungsbacka blir Fabian Whendin som tidigare arbetat på Hydroscand i Åbro (Mölndal). Med mångårig erfarenhet inom Hydroscand bidrar han med stor produktkunskap.

Hydroscand Kungsbacka erbjuder även hjälp på plats hos kunderna, genom den mobila slangservicen SlangExpress. Butiken har en egen servicebuss och hjälper till med såväl akuta slangbyten som planerat underhåll. Genom Kungsbackabutiken, med tillhörande SlangExpress, har Göteborg med omnejd fått bättre tillgänglighet och ökad servicenivå.

Om artikeln

Publicerad: 2022-09-28 09:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Hydraulik Hydroscand Slangservice