Ny affär för Tommy Nordbergh Åkeri

Tempcons dotterbolag Tommy Nordbergh Åkeri, med säte i skånska Hjärnarp, har under sommaren tecknat ett nytt avtal med Spisa Smaker AB. Spisa Smaker fokuserar på ekologiskt odlade produkter av hög kvalitet inom ört- och salladssegmentet i kruka och finns förutom i Sverige på ytterligare sju europeiska marknader. Fokus ligger på att erbjuda slutkonsumenterna smakrika matupplevelser året runt.

All Spisa Smakers produktion sker med höga krav på livsmedelssäkerhet, miljöhänsyn och regelbundna kvalitetskontroller. Därför är det viktigt för dem att arbeta med partners som delar samma mål och ambitioner.
– Vi fick möjligheten att köra några testflöden för Spisa Smaker förra hösten mellan deras anläggning i Hölö till en livsmedelsgrossist i Stockholmsområdet, säger Jonas Råstedt, vd på Tommy Nordbergh Åkeri i ett pressmeddelande.

– Spisa var nöjda med detta och gav oss då ett kontrakt med fler flöden hos dem både från Hölö och Helsingborg till grossister i framförallt Helsingborgs- och Stockholmsområdet, något som känns hedrande.

Om artikeln

Publicerad: 2022-08-19 12:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Spisa Tommy Nordbergh Åkeri