Foto: NI Road Policing and Safety. Foto: NI Road Policing and Safety.

Chaufför greps i Nordirland efter ”springnotor” på tankstationer

Trafikpolisen i Nordirland har gripit föraren av en lastbil i samband med ett antal bensinstationer.

NI Road Policing and Safety skrev om fallet på Facebook. ”ANPR Intercept Team officerare med hjälp av officerare från Police Air Support Unit (redan i området) lokaliserade och stoppade detta utlandsregistrerade fordon idag, föraren misstänktes för ett antal körningar från bensinstationer medan han använde olika stulna nummerskyltar.”

För dem som gärna vill veta varifrån lastbilen troligen kom ifrån, använde ett antal följare av NI Road Policing-sidan ordet främmande. Vissa Facebook-användare hade sett att fordonet på bilden nästan säkert var från Irland på grund av att det var högerstyrt och hade irländska skivor på fönstret.

Polisen bekräftade att föraren greps misstänkt för brotten och kommer nu att förhöras med anknytning till dessa, skriver Trans.info.

Om artikeln

Publicerad: 2022-07-21 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Dieselstöld Nordirland