Åseda Truckmeet när man "ser det lite grann så här från ovan". Åseda Truckmeet när man "ser det lite grann så här från ovan".

Åseda Truckmeet 2022

Åseda Truckmeet växer snabbt och i år firar man 5-årsjubileum. Förutom alla moderna lastbilar, kommer Dieseldofts Veteranare att ha med ett 30-tal fordon. Det blir diskussion och frågestund med Thomas Morell och Peter Lundgren och Kalmar-Johnny berättar om sina minnen från sin tid som chaufför på Mellanöstern. Gratis inträde till området.

Åseda Truckmeet äger rum den 1-2 juli i Åseda Park. Det är gratis inträde till utställningsområdet, men inträde till olika evenemang, främst under lördagen, när exempelvis när riksdagsledamot Thomas Morell (SD) och EU-parlamentariker Peter Lundgren (SD) ska berätta om sina arbeten åtföljt av frågestund. Efter dem tar Kalmar-Johnny vid för att berätta minnen om den tid då han körde på Mellanöstern.

Det blir fler platser än tidigare att ställa ut fordon eftersom områdesutökningen ger ytterligare 50 platser.

Om du inte endast vill titta på fordonen, kan du på Åseda Truckmeets hemsida beställa biljetter. Kanske vill du ha ett Festivalpaket eller kanske ett Utställningspaket? Allt hittar du här.

På området finns förtäring och fullständiga rättigheter och en camping finns i anslutning till utsällningsområdet.

Underhållningen på fredagen står Elov & Benny för och på lördagen äntrar Björn Rosenström scenen. För de yngre finns bland annat en hoppborg. Även de vuxna kan engagera sig i aktiviteter på plats.

Huvudansvariga för evenemanget är Jesper Karlsson, Oskar Andersson och Kristopher Sakshaug.

Väl mött, önskar arrangörerna!

Långa rader av glänsande fordon i vacker miljö finner ni på Åseda Truckmeet.
Långa rader av glänsande fordon i vacker miljö finner ni på Åseda Truckmeet.

Om artikeln

Publicerad: 2022-06-03 11:11
Kategori: Nyheter
Taggar: Åseda Park Åseda Truckmeet Familjefest lastbilsutställning