DHL Express utsedd till Europas bästa arbetsplats

DHL Express utsedd till Europas bästa arbetsplats 2021. På ett år klättrar företaget från en 10:e till en förstaplats i arbetsgivarrankingen från Great Place to Work®.

Alberto Nobis, vd DHL Express Europa, säger att di är glada över att de, tillsammans med alla sina medarbetare, lyckades med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen.
– Den här resan har verkligen varit ett maraton och inte ett sprintlopp. Att bli utsedd till den bästa arbetsplatsen är resultatet av ett ihållande fokus på att gemensamt bygga en arbetsmiljö som motiverar, uppskattar och utvecklar våra medarbetare. Våra anställda gör ett fantastiskt jobb och de har bevisat att de arbetar mer än vad som krävs, särskilt under de senaste 1,5 åren. Under hela pandemin har de möjliggjort global handel och stöttat samhällen där vi är verksamma. Deras motivation kommer från vår mångåriga kultur av uppskattning, vilket också återspeglas i nöjdheten bland våra medarbetare. Människor är kärnan i vår verksamhet, säger han.

DHL Express lägger stor vikt vid att uppskatta sina anställdas arbete. Det är därför företaget investerar tiotals miljoner euro årligen i sina medarbetare runt om i världen. Med det omfattande utbildningsprogrammet ”Certified International Specialist” (CIS) som ger medarbetarna den kunskap de behöver för att leverera enastående service till kunder varje dag och andra olika initiativ, förbättrar DHL ständigt sina anställdas arbetsförhållanden.

Farnaz Ranjbar, Senior Vice President HR, DHL Express Europa säger att de tydligt ser vikten av att investera i sina medarbetare.
– Vårt mål att förena människor och förbättra liv gäller både för våra kunder och våra anställda, sägerDet är viktigt för oss att inte bara uppskatta våra medarbetares engagemang utan också att uppmuntra det. Uppskattning är en stor drivkraft, och vi är stolta över hur våra initiativ och insatser har utvecklats och att våra anställda trivs att arbeta med oss, säger han.

Utnämningen från Great Place to Work™ är baserad på konfidentiell data som utvärderar tillit, innovation, företagsvärderingar och ledarskap bland medarbetare. Företag får också betyg på hur väl de skapar en arbetsplatsupplevelse som inkluderar alla anställda, oavsett vem de är eller vad de gör. I år satte covid-19 fokus på fysiskt och psykiskt välbefinnande för både arbetsgivare och anställda.

Om artikeln

Publicerad: 2021-09-22 15:55
Kategori: Nyheter
Taggar: Arbetsförhlållanden Bästa Arbetsplatsen DHL Express Great Place To Work Uppskatta Medarbetare