Rydahls lanserar regnr-sök för tunga fordon

Rydahls har under de senaste åren gjort stora satsningar på digitala verktyg i syfte att förbättra och förenkla för kunderna. Med en ny plattform för e-handel på plats, gavs möjlighet att implementera en efterlängtad funktion, regnr-sökning för lastbil, buss och lätta transportfordon.


Tomas Sott affärsområdeschef på Reservdelar berättar om den senaste digitala satsningen.
– Regnr-sökning har funnits för reservdelar till personbilar under många år och varit ett mycket uppskattat hjälpmedel för användarna. Det har varit en önskan, men även en utmaning att skapa en liknande lösning för den tunga sidan, vilket vi på Rydahls arbetat med under en period. Vi är därför mycket stolta över att äntligen kunna erbjuda detta hjälpmedel för våra kunder, säger han.

Den nya sökfunktionen ger kunderna möjlighet att enkelt söka, se tillgänglighet och köpa reservdelar utifrån fordonets registreringsnummer eller chassinummer (VIN) för de vanligaste fabrikaten på marknaden. Beställningen skickas sedan från centrallagret eller hämtas på närmaste Servicelager.

Lanseringen av Regnr/VIN-sökning utökar funktionaliteten i Rydahls e-handel ytterligare och de har ägnat mycket tid åt att förbättra sin digitala plattform de senaste åren.
– Sökningen innefattar primärt delar till ”Big Seven” vilka representerar stora delar av fordonsflottan. Lösningen är ännu inte heltäckande men utökas succesivt. Vi ser en stor potential i Regnr/VIN sökningen och känner att nyttan kommer att vara stor för våra kunder, vilket naturligtvis är vår målsättning med projektet, avslutar Tomas Sott.

Om artikeln

Publicerad: 2021-06-11 08:14
Kategori: Nyheter
Taggar: Buss Lastbilar Regnr-sök Reservdelar Rydahls